Home ->> Producten

Producten

Op deze pagina krijgt u een overzicht van verschillende producten die door Verhoeven Dakbedekkingen verwerkt kunnen worden. Staan er producten niet op? Neem even contact met ons op, want we kunnen alles op het gebied van daken bestellen.

Water afvoeren en benodigdheden

Water wat op het platte dak terechtkomt moet worden afgevoerd naar het riool. Wij gebruiken hiervoor hemelwater afvoeren. Deze zijn leverbaar in aluminium, lood en koper. Hierop wordt dan weer een stadsuitloop aan bevestigd en een regenpijp.

Onze standaard: Zinken hemelwaterafvoer met een regenpijp en stadsuitloop van pvc tenzij klant anders aangeeft.

 

Verhoeven dakbedekkingen afvoerbak

Lichtkoepels

Een lichtkoepel brengt licht in het huis. Er zijn vele verschillende soorten en maten van lichtkoepels. Lichtkoepels door Verhoeven Dakbedekkingen netjes en goed ingebouwd. Wij plaatsen de koepel tussen de dakbalken en zullen een raveling maken, zodat het dak zijn draagkracht blijft behouden.

 

 

Verhoeven dakbedekkingen lichtkoepels

Daktrim / dakprofielen

Nieuwe daken die door Verhoeven Dakbedekkingen worden opgeleverd zijn uitgerust met deze profielen. Het dakprofiel wordt op de rand van het dak verwerkt in overeenstemming met de klant. Deze profielen zorgen voor een nette afwerking van het dak. Deze dakprofielen zijn leverbaar in verschillende maten. Wij zullen hierin adviseren wat het mooiste bij uw huis past.

 

 

Verhoeven dakbedekkingen dakprofielen

Zinken goten

Zinken dakgoten of mastgoten kunt u door ons laten verzorgen. Als uw dakgoot aan vervanging toe is kunnen wij deze vervangen. Wij kunnen Verhoeven dakbedekkingen zinken goten

Dak Ontluchtingen

Op het dak kunnen wij ontluchtingen plaatsen. Deze ontluchtingen zorgen ervoor dat vochtige lucht of nare lucht kan worden afgevoerd naar buiten toe. Ontluchtingen worden gebruikt voor douches, toilettenm afzuigkappen en dergelijke. Ontluchtingen zijn er in standaard maten van ø50 mm tot ø250 mm. Ook kunnen deze op specifieke maten worden geleverd.

 

 

Verhoeven dakbedekkingen dakontluchtingen